Túra

Sokan keresnek meg minket, milyen követelményeknek kell megfelelni egy igazi túra és tengeri körülmények között használt vitorlának. Rendkívül szélsőséges, a versenyvitorláknál nehezebb körülmények között kell helyt állnia, adott esetben életet menteni. A hosszú élettartama alatt nem károsíthatja gyûrõdés, vihar, fokozott UV- sugárzás, lobogtatás , és mindehhez megfizethetõ áron lehessen hozzájutni.

A mi alapanyag kínálatunk ezeknek a nehezen összeegyeztethetõ feltételeknek felel meg. Az átlagosnál kicsit vastagabb, erõsebb vitorlaanyagot használunk. Ez egy hagyományos szerkezetû puha kikészítésû dakron illetve poliészter alapanyag, mely jól viseli a perseningbe, vagy a lazy-jackbe való hajtogatást és bírja a fock-rolleron való tárolást is.

A túravitorlák kialakításánál alkalmazzuk az elmúlt évek új trendek szerinti változásait, technológiai tapasztalatait, így vitorláink cserélgetés nélkül tudnak alkalmazkodni a teljes széltartományhoz, sebesség növekedést, és könnyű kezelhetőséget, megnyugtató biztonságot nyújtva, még rázós körülmények között is. Ezt a célt segíti, hogy minden vitorlánkat számítógéppel tervezzük és vágjuk, majd varrás előtt összeragasztjuk, amelynek végeredménye a tartós, precíz munka, amely sokáig szolgálja gazdáját.